Billig vägskatt med CNG miljöpaket.

Beställ CNG-miljöpaket till din nya Isuzu pickup och få samma starka, pålitliga och säkra Isuzu pickup som vanligt men med betydligt lägre vägtrafikskatt. Vi på Nordmarkens Motor är återförsäljare av Isuzu. Läs mer nedan och kontakta oss för mer information.

isuzu

Nu med miljöalternativet CNG. Fordonsskatt 1.306 kr/år

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval. Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra med en inblandning av biogas i det normala dieselbränslet eller HVO100.

d-max CNG

Modeller

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med 4 olika utrustningsnivåer, 2 specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tilbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

Mer av allt som betyder något

Isuzu D-Max erbjuder MER av allt som betyder något! Marknadens starkaste rambygge ger dig upp till 1,1 ton lastvikt och 3,5 ton dragvikt. Jämfört med vilken annan pickup som helst har Isuzu en oslagbar kombination av styrka, komfort, säkerhet och dessutom högre last- och dragkapacitet. Med andra ord: mer av allt som betyder något.

isuzu d-max

Mer kapacitet

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt! Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är D-Max svårslagen. Dessutom är den begåvad med spärrbar differential i bakaxeln.

isuzu d-max

Mer styrka

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden, med 8 tvärbalkar! Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng – samtidigt. Allt med högsta nivå på köregenskaper och komfort.

isuzu d-max

Mer säkerhet

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden! Autobroms, kollisionsvarnare,
adaptiv farthållare och filassistans är standard, för att nämna
några av säkerhetssystemen.

Isuzu pickup

Vi på Nordmarkens Motor är stolt återförsäljare av Isuzu transportbilar, se våra lagerförda fordon nedan.

Isuzus transportbilar präglas av pålitlighet, någonting som är avgörande för att verksamheten ska flyta på utan bekymmer. De senaste åren har även efterfrågan av miljömässigt hållbara alternativ ökat, detta bemöter Isuzu med sin SEE Technology (Säkerhet, Ekonomi, Miljö). Dessa kärnområden är grunden för Isuzus produktutveckling.

Visas inga fordon från Isuzu nedan är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Som återförsäljare av Isuzu kan vi hjälpa dig med samtliga bilmodeller. Läs mer om Isuzus modeller på Isuzu Sverige:

BOKA PROVKÖRNING

Provkör en av våra demobilar i Karlstad eller Årjäng. Du kan även provköra någon av våra begagnade bilar.