Om oss.

Vi är en av de mindre aktörerna i branschen men har som målsättning att sätta dig som kund i fokus.

Om oss på Nordmarkens Motor.

Hög servicegrad och sunt förnuft är något vi dagligen jobbar med, allt för att göra ditt bilägande så trevligt som möjligt.

Vi har en vision om ett helhetsåtagande för dig med ett problemfritt bilägande och har alltid din kundupplevelse i fokus!

Nordmarkens Motor startade 1986 som serviceverkstad till ett japanskt bilmärke. 1992 blev vi auktoriserade för märkena Saab och Opel, 2007 tog vi upp Suzuki personbilar och Isuzu lätta lastbilar i vårt utbud och idag har vi fullservice för alla dessa märken. Våren 2013 tog vi upp även upp service av Chevrolet. 1/2 2017 startade vi upp vår anläggning i Karlstad på Bromsgatan 9 på Wåxnäs.

Under mars 2019 blev vi auktoriserade för Nissan i både Årjäng och Karlstad!

​Genom vårt nära samarbete med de ledande finansbolagen kan vi skräddarsy finansieringen av varan du köper. Avbetalning, leasing, privatleasing – det finns flera alternativ att välja mellan.

​Sök vidare i lugn och ro här på hemsidan och se vad vi kan erbjuda dig, eller varför inte kom in till oss och hälsa på, för här i Värmland står alltid kaffet på.

TRYGGT OCH SÄKERT.

Mickael Gustafsson
2022-03-11
Fantastiskt bra företag fantastisk bra… Fantastiskt bra företag fantastisk bra kundmotagning och fantastisk service
Jan Eriksson
2022-02-05
En fantastisk service från säljaren… En fantastisk service från säljaren Jeanette! Fick rekommendationer av min syster och hennes man (nyligen köpt en ny NQ) att Nissan Qashqai är en passande bil både när det gäller ekonomi och kvalité! Samtidigt berättade de om den fantastiska säljaren Jeanette! Det bästa betyget som en anställd kan få är när min fru säger" hos Nordmarkens Motor känner jag mig inte besvärad av säljaren, snarare att jag upplever en naturlig och levande kontakt"! Min upplevelse är att vi fick en informativ och lockande beskrivning av bilens fördelar!
Mattias Henningsson
2022-02-04
Bra service Bra service med snabb leverans när en av mina företagsbilar gav upp. Vi fick tag i en bra bil till ett väldigt vettigt pris. Vi har även haft bilar på service hos Nordmarkens Motor och är väldigt nöjda med både kvalitet och bemötande.
Christian
2022-02-03
Alltid lika bra service Alltid lika bra service , trevlig samt hjälpsam personal som gör det lilla extra tack Nordmarkens Motor för att ni finns
Karin Annette Nilsson
2022-01-22
Mycket bra tillmötesgående. Mycket bra tillmötesgående.
Christian Worland
2022-01-22
Jättenöjd! Ett trevligt bemötande av en kunnig och serviceinriktad försäljare.
Maria Svensson
2021-12-09
Helt klart nöjd med deras arbetssätt! Helt klart nöjd med deras arbetssätt!
Lisa Andersson
2021-08-13
Bra inget att klaga på Bra inget att klaga på
Frykebrant Eva
2021-06-22
Kunnig och mycket trevlig personal Kunnig och mycket trevlig personal
  • Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

    FYLL I FORMULÄRET SÅ HJÄLPER VI DIG

Prisförfrågan